Walking dinner

Wilt u iets anders en heeft u geen zin in een traditioneel diner op een vaste plek aan tafel? Dan is een walking diner waarschijnlijk precies wat u zoekt!

Tijdens een walking dinner bent u niet gebonden aan zitplaats. Maar kunt u op een speelse wijze met gebruk van sta tafels borrellen en tegelijker tijd dineren. Op deze wijze heeft u de mogelijkheid om iedereen te spreken in vergelijking als u de gehele avond op de zelfde plek aan tafel zit. Alle gerechtjes tijdens de walking dinner vormen een geheel diner.

Thema’s Walking dinner

De gerechten kunnen aangepast worden aan het thema van het evenement zoals bijvoorbeeld een Spaans, Frans of Italiaans menu.

Alle gerechten worden op modern servies op verschillende wijze geserveerd. Voor een walking dinner op basis van 6 gangen trekt u ongeveer 3 uur uit. Wij kunnen hierbij een wijnarrangement  serveren wat precies bij het diner past. U kunt natuurlijk ook kiezen voor ons reguliere drankenarrangement met huiswijnen.

Geïnteresseerd?

Wilt u meer weten over het walking diner concept of bijvoorbeeld een kostenindicatie neem dan even contact op via onderstaand contactformulier. Het team van HiP Evenementen staat voor u klaar!

Contactformulier