Personeelsfeest

Personeelsfeest organiseren

Personeelsfeesten kunnen een belangrijke invloed hebben op een fijne en gezonde werksfeer. Het bedenken en plannen van iets dat iedereen leuk vindt, is vaak echter een flinke klus. Dit is de reden dat veel mensen liever naar een externe partij op zoek gaan om het personeelsfeest te organiseren. Hip-Evenementen voelt precies aan wat het beste bij de bedrijfssfeer past, en denkt graag mee over het concept voor onvergetelijke personeelsfeesten.

Een personeelsfeest brengt positiviteit

Hoge werkdruk, uitzonderlijke prestaties, teamontwikkeling, allemaal redenen om iets te willen doen voor de werknemers. Een personeelsfeest organiseren, of een bedrijfsfeest op eigen locatie, is een perfecte manier om iets positiefs neer te zetten, waar iedereen van kan genieten. Tijdens een personeelsfeest zien werknemers elkaar eens buiten de werktijden om, wat de sfeer al snel informeler kan maken. In een ontspannen setting meer tijd besteden met de persoon achter de collega kan de werksfeer enorm verbeteren. Tevens zorgen  personeelsfeesten vaak voor een gevoel van waardering, wat de motivatie zeker ten goede komt.

Personeelsfeest op eigen locatie

Vaak hoor je al dat bedrijven een vrijdagmiddag borrel organiseren op de zaak. Hierbij drinkt men gezellig een drankje, en is de sfeer al lekker los door het naderende weekend. Het is dan ook geen gek idee om een personeelsfeest op eigen locatie te houden. Er hoeft geen vervoer geregeld te worden, en de locatie is vertrouwd. Nadeel kan zijn dat het gevoel van op de werkvloer zijn, nooit helemaal weg zal gaan. Hierdoor kunnen mensen zich terughoudender opstellen dan wanneer ze zich in een nieuwe setting bevinden.

Personeelsfeest op externe locatie

Naast het gevoel van vrijheid op een andere locatie dan de werkvloer, is er nog een groot voordeel aan een personeelsfeest buiten de deur. De mogelijkheden zijn namelijk praktisch eindeloos. Van een gezellige borrel in een mooi cafe, tot aan een geheel verzorgd thema personeelsfeest, of een avond in een luxe club, met artiesten, vuurwerk en honderden hapjes, alles is mogelijk. Met zoveel keus kan een personeelsfeest organiseren best lastig worden. Gelukkig kunnen onze klanten altijd met volle teugen van de personeelsfeesten genieten, wij nemen alle zorgen uit handen!

Hip-evenementen voelt aan wat er bij het bedrijf past!

Of het nu uiteindelijk gaat om het personeelsfeest op eigen locatie, of in die leuke setting buiten de deur, Hip-evenementen weet precies de juiste invulling aan jullie personeelsfeest te geven. Met onze uitgebreide ervaring op het gebied van catering en de verhuur van flextenten voor evenementen, kunnen we terugvallen op jarenlange expertise bij elk denkbaar soort evenement. Indien u kiest voor een thema personeelsfeest, kunnen wij u uitstekend informeren over de talloze opties die hier bij mogelijk zijn. Twijfel dus niet langer, maar laat ons uw volgende personeelsfeest organiseren.

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan en wij nemen contact met u op om te bekijken wat voor evenement passend is.  We kunnen natuurlijk ook een afspraak maken bij u of bij ons! 

Offerte

  • MM slash DD slash JJJJ