Partyservice

Jubileum, bruiloft, verjaardag of zomaar een feestje? Er zijn genoeg redenen te verzinnen om party catering in te schakelen! De zorgen uit handen geven, en zelf ook lekker kunnen genieten, dat is wat een party service voor u kan betekenen.

Party service voor elke gelegenheid

Iedereen is gek op gezelligheid en lekker eten en drinken. Het organiseren is echter vaak een heel gedoe. Niet alleen voel je je verantwoordelijk voor de beleving van de gasten, er moet ook van alles opgeruimd worden als het feest is afgelopen. Party service kan dan de ideale oplossing bieden. De hapjes en drankjes worden geregeld middels de party catering, waarbij het personeel de service voor haar rekening neemt. Uiteraard hoort het opruimen van de troep ook bij de partyservice, dus daar heeft u geen omkijken meer naar.

Partyservice is all-inclusive

Uiteraard is het bij partycatering altijd mogelijk om alleen hapjes of drankjes af te nemen. Party catering of partyservice catering gaat echter nog een stapje verder. Wij bouwen alles voor u op, zorgen ervoor dat het er piekfijn uit ziet, en bedienen uw gasten de hele middag en/of avond met een glimlach. Bij Hip-Evenementen partycatering kunt u uiteraard ook aankloppen voor extra’s, zoals muziek, een leuke setting, of speciale wensen m.b.t. het eten.  We staan u graag te woord om u alle mogelijkheden uit te leggen van onze partyservice, en doen dit ook graag bij u of bij ons op locatie. Vul onderstaand formulier in, om meer informatie aan te vragen over onze party service, en wat wij kunnen betekenen!

Hip-Evenementen, voor al uw partycatering wensen!

Contactformulier