Openingsfeest

Wilt u de opening van uw nieuwe bedrijf of wellicht uw nieuwe locatie feestelijk vieren? Waarmee je al je huidige werknemers en leveranciers bedankt voor de (jaren lange) inzet, huidige klanten welkom heten maar ook nieuw publiek trekken? Dan is een eerste indruk belangrijk! En dat weten wij van HiP-Evenementen maar al te goed! 

Openingsfeest organiseren

De aanloop naar de grote dag brengt een hoop stress met zich mee. U wilt niet alleen dat uw bedrijf klaar is voor de grote opening, maar ook uw personeel moet voorbereid zijn. Daarbij wilt u ook nog dat uw doelgroep af weet van de opening van uw (nieuwe) bedrijf. 

En dan hebben we het nog niet eens over de voorbereiding van het openingsfeest! Wilt u het groots aanpakken of gaat u toch liever voor een intieme groep met mensen die betrokken zijn geweest bij alle voorbereidingen. Dan moet u nog bepalen waar u de hapjes, drankjes en andere benodigdheden gaat regelen. Kiest u voor rustige achtergrond muziek of toch liever een live band of een DJ? 

Ziet u door de bomen het bos niet meer? Lees verder wat HiP Evenementen voor u kan betekenen. 

HiP Evenementen regelt uw openingsfeest tot in de puntjes

Kies voor Hip Evenementen! Wij helpen u naar een onvergetelijk openingsfeest, en dat allemaal met een grote glimlach op ons gezicht. Want uw plezier is ook ons plezier.

Tijdens de aanloop naar uw openingsfeest helpen wij bij de organisatie en proberen we zoveel mogelijk, van u, uit handen te nemen. Na de voorbereiding is het tijd voor de grote dag en ook dan zijn wij er om er een waar feestje van te maken!

Bent u nog niet overtuigd of wilt u meer weten? Neem gerust contact met ons op en we bespreken samen de mogelijkheden voor uw openingsfeest!

Contactformulier