Lunch voor 10 pers of meer

Bent u met een groep van meer dan 10 personen?

Á la carte bestellen is dan helaas niet mogelijk. We hebben wij een aantal arrangementen samengesteld waaruit u kunt kiezen. 

Ook indien u weinig tijd heeft voor de lunch kunnen wij u van dienst zijn, geef bij uw reservering aan wanneer u uiterlijk weg moet en wij zorgen dat dit in orde komt.

brood
Rendementmenu (€  12,65)

Het rendementmenu bestaat uit een wisselende greep uit onze lunchkaart geserveerd op schalen, u en uw gasten kunnen pakken wat zij willen. Het rendementmenu is voor de hele tafel en de prijzen zijn per persoon.

Rendement + menu (€  19,50)

Het rendement + menu bestaat uit een wisselende greep uit onze lunchkaart geserveerd op schalen, u en uw gasten kunnen pakken wat zij willen. Inclusief twee drankjes en een thee of koffie na. Het rendement + menu is voor de hele tafel en de prijzen zijn per persoon.

HiP lunchmenu (€ 19,25)

Het HiP lunchmenu bestaat uit een soep vooraf en daarna een sandwich of salade naar keuze. Het HiP lunchmenu is voor de hele tafel en de prijzen zijn per persoon.

HiP lunch + menu (€ 26,25)

Het HiP lunch + menu bestaat uit een soep vooraf en daarna een sandwich of salade naar keuze met twee drankjes en koffie of thee na. Het HiP lunch + menu is voor de hele tafel en de prijzen zijn per persoon.

Verwennerij lunchmenu (€ 19,50)

Bij het verwennerij lunchmenu worden er verschillende gerechtjes uit de HiP’s top 10 geserveerd op etagères (chef’s choice)…U en uw gasten kunnen er vanaf pakken wat zij lekker vinden…Het verwennerij lunchmenu is voor de hele tafel en de prijzen zijn per persoon.

Verwennerij + lunchmenu (€ 29,50)

Bij het verwennerij + lunchmenu worden er verschillende gerechtjes uit de HiP’s top 10 geserveerd op etagères (chef’s choice)…U en uw gasten kunnen er vanaf pakken wat zij lekker vinden…Inclusief drie drankjes en een koffie of thee na. Het verwennerij lunchmenu is voor de hele tafel en de prijzen zijn per persoon.

3-gangen keuze lunchmenu (€ 24,50)

Bij het 3-gangen keuze lunchmenu kunt u kiezen uit de drie meest verkochte voor- hoofd- en nagerechten. Het 3-gangen keuze lunchmenu is voor de hele tafel en de prijzen zijn per persoon.

3-gangen keuze + lunchmenu (€ 34,50)

Bij het 3-gangen keuze + lunchmenu kunt u kiezen uit de drie meest verkochte voor-, hoofd- en nagerechten, met drie drankjes en een koffie of thee na. Het 3-gangen keuze + lunchmenu is voor de hele tafel en de prijzen zijn per persoon.

Voor alle menu´s geldt dat slechts één menu voor de hele tafel gekozen kan worden, combinaties van menu´s is niet mogelijk. Bij de hoofdgerechten worden verse frites en salade geserveerd.