Event Catering

Een evenement organiseren is op zich een flinke uitdaging. Alles moet kloppen, de planning, de uitnodigingen,en bovenal de hapjes en drankjes. Gelukkig is er voor dit laatste punt een perfecte oplossing in event catering van HiP!

Geef glans aan je evenement

De lancering van een nieuw product, een grote uitbreiding van een onderneming, of bijvoorbeeld het uitbrengen van een nieuwe cd. Allemaal redenen om een evenement te organiseren, waarbij er flink aandacht wordt gegenereerd. Vaak gaat dit gepaard met de nodige planning. De juiste mensen moeten worden bereikt, een locatie moet worden gevonden, en je wilt niks aan het toeval overlaten. Juist op zulke momenten komt de kracht van onze event catering naar voren!

Event catering als extra glans

Bij hip-evenementen geloven we in de kracht van aansluitende hapjes en drankjes, die een event naar een hoger niveau kunnen tillen. Het is voor ons geen kwestie van een standaard assortiment afleveren bij onze klanten, waarbij er op safe wordt gespeeld. Wij analyseren het evenement, de bezoekers, en uiteraard de wensen van de opdrachtgever. Aan de hand van al deze gegevens stellen wij een plan samen voor de perfecte event catering.

Benieuwd hoe wij dit voor u kunnen inzetten? Neem dan even contact op, en wij leggen het graag tot in de details aan u uit.

Contactformulier