Bedrijfs opening

Gaat u een nieuw bedrijf openen? Of wellicht verhuizen met uw bedrijf naar een nieuw pand. Dan wilt u hier natuurlijk een feestelijke happening van maken. Dit is namelijk de ultieme gelegenheid om de huidige werknemers en leveranciers te bedanken voor hun inzet. Tevens een prima moment om nieuwe klanten te verwelkomen, en huidige klanten in het zonnetje te zetten. Met Hip-Evenementen laat u een fantastische eerste indruk achter!

Het organiseren van een bedrijfs opening

Een opening van een bedrijf, of het verhuizen naar een nieuw pand, vereist een hoop organisatietalent. Evenals het voorbereiden van uw personeel en het informeren van uw doelgroep. Laat staan dat u zich ook nog bezig moet houden met de organisatie van de openingsdag. 

Hierbij moet u uzelf de vraag stellen hoe u de openingsdag in het vat wilt gieten. Wilt u er een groots evenement van maken met alles erop en eraan, of houdt u het liever wat kleinschaliger. Verder moet u de invulling regelen. Denk aan drankjes, hapjes en andere benodigdheden, zoals wellicht een DJ of een live band.

Wilt u op dit gebied volledig ontzorgd worden? Kijk dan wat Hip-Evenementen voor u kan organiseren.

Uw bedrijfsopening door HiP Evenementen laten organiseren?

Voor een onvergetelijke opening schakelt u Hip-Evenementen is. Wij zijn u van dienst bij de organisatie, en nemen u zoveel mogelijk zorgen uit handen. Schakelt u Hip-Evenementen is, dan bent u verzekerd van een waar feest, geheel afgestemd op uw wensen.

 

Heeft u vragen of wilt u een offerte ontvangen? Maak dan gebruik van het contactformulier. Dan bespreken wij met u de mogelijkheden voor een fantastisch openingsfeest.

Offerte

  • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ