Bedrijfs jubileumfeest

Heeft u iets te vieren? Bestaat uw bedrijf 25 jaar, en wilt u een jubileumfeest organiseren? Dan bent u bij Hip-Evenementen aan het juiste adres! 

Vier uw bedrijfsjubileum groots! 

Viert u binnenkort het  5, 10, 15, 20 of 25 jarige jubileum van uw onderneming? Dan is dat zeker een feestje waard! Gefeliciteerd! 
Het moment om uw hardwerkende personeel en trouwe klanten te bedanken en in het zonnetje te zetten. Dit kan natuurlijk met een leuk bedankje maar nog leuker is om iedereen uit te nodigen voor een jubileumfeest van de zaak. Heeft u geen tijd voor de organisatie of heeft u geen idee waar u moet beginnen? Geen zorgen, want daar zijn wij voor! 

Bedrijfsjubileum vieren met Hip-Evenementen

Bij Hip-Evenementen kunnen wij putten uit jarenlange ervaring. Voor de organisatie van uw bedrijfsjubileum draaien wij onze hand niet om!
Vooraf bespreken wij met u alle mogelijkheden. Hierbij kunt u precies aangeven wat uw wensen zijn, en bent u verzekerd van een geslaagd jubileumfeest.  Zo bespreken wij onder meer de locatie (gaat u een ruimte huren?), de styling van het evenement, de hapjes en drankjes, en de eventuele bediening.
Doordat wij alles van tevoren met u plannen, weet u precies wat u kunt verwachten, en kunt u zonder zorgen uw bedrijfsjubileum vieren.

Mogelijkheden voor uw jubileumfeest

Hip-Evenementen neemt u alle lasten van de organisatie van uw jubileumfeest uit handen, zodat u zich alleen nog maar bezig hoeft te houden met de lusten ervan.
Heeft u vragen? Bent u benieuwd naar de diensten die Hip-Evenementen levert? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden!

 

Offerte

  • MM slash DD slash JJJJ