Walking Dinner

Een walking dinner is een compleet diner dat bestaat uit kleine gerechtjes waarbij u niet gebonden bent aan uw zitplaats aan een tafel. Deze vorm van dineren is tegenwoordig erg populair bij bedrijfsfeesten of personeelsuitjes maar ook voor particulieren is het de uitkomst voor een grote groep. U komt bij een walking dinner op een gezellige manier in contact met verschillende collega’s, vrienden of familieleden omdat u niet de hele avond op dezelfde plek aan tafel hoeft te zitten. De verschillende gerechtjes zijn allemaal culinaire belevingen en een lust voor het oog. Alle walking dinner gerechten samen vormen een heel diner.

De gerechtjes worden uitgeserveerd op trendy servies en ze zijn makkelijk te eten. Zo komen er glaasjes, amuselepels, hippe prikkers en schoteltjes voorbij. Voor een walking dinner van 6 gerechten trekt u ongeveer 3 uren uit.

Een walking dinner serveren wij in combinatie met een dranken arrangement.
De minimale afname voor dit arrangement bedraagt 20 personen.

Italiaans walking dinner 6 gangen

Voorgerechten

Hoofdgerechten

Nagerechten

Spaans walking dinner 6 gangen

Voorgerechten

Hoofdgerechten

Nagerechten

Frans walking dinner 6 gangen

Voorgerechten

Hoofdgerechten

Nagerechten

Dit is een, door ons samengesteld compleet menu. Wilt u zelf een menu samenstellen? dat kan nutuurlijk ook! Kiest u dan gewoon de gerechten die u wenst uit de lijst en stel uw walking dinner zelf samen. Wilt u gerechten toevoegen die wij niet aanbieden? Neem dan contact met ons op voor een offerte op maat.

Bon appetit!

Maatwerk

wij kunnen natuurlijk ook een walking dinner voor u samenstellen, vraag om meer info via het Contactformulier